24 uur verzending

Gratis verzending vanaf € 50,-

24 uur verzending

Gratis verzending vanaf € 50,-

Buxus Dokter

Nieuwe resistente buxus

Met de lancering van de nieuwe buxus die resistent is tegen de gevreesde buxusschimmel en bovendien niet wordt opgegeten door de buxusrups, kunt u weer volop genieten van een groene en mooie buxus. Deze nieuwe buxus is met succes getest en aangeplant in de Paleistuin van Paleis Het Loo.

Buxusziekten verleden tijd

De nieuwe buxus biedt niet alleen een mooie, groene uitstraling voor uw tuin, maar ook een gezonde en sterke plant die bestand is tegen de meest gevreesde plagen en ziektes. De veredeling van deze nieuwe buxus is uniek en wereldwijd zijn verschillende buxussoorten gebruikt om tot deze resistentie te komen. Hierdoor heeft de plant een goede verdediging tegen de buxusschimmel en de buxusrups en kunt u zonder zorgen genieten van een gezonde en groene buxus

Test met 3 varianten in Koningstuin

Paleis Het Loo in Apeldoorn gaat het weer proberen met de buxus

Het is geen verrassing dat deze nieuwe buxus steeds populairder wordt bij hoveniers en tuinliefhebbers. U kunt nu ook genieten van een mooie, gezonde buxus zonder zorgen. Aarzel niet en kies voor de nieuwe resistentie buxus. Maak uw tuin weer compleet en geniet van de groene schoonheid die deze plant te bieden heeft.

Offerte aanmelding

Neem contact op

8 + 10 =

Steven Oostendorp

Kerkdijk 18

7152DB Eibergen

info@buxus-dokter.nl

Winkelwagen