Buxus Protect

goed tot wel 1000m2 buxus

Vanaf: 19,95

100% natuurlijk
Veilig voor vogels en bijen

Keuze uit:
6 gram voor 200m2
15 gram voor 500m2
30 gram voor 1000m2

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

U hoeft uw Buxus na een aantasting niet te verwijderen, hoe dor en kaal uw Buxus er ook bij staat, de planten zullen volledig herstellen met Buxus Protect.
Buxus Protect is een eenvoudig te gebruiken product tegen de Buxus rups / Buxus mot. Buxus Protect is 100% veilig voor mensen en andere dieren, zoals bijen en (jonge) vogels die de behandelde rupsen opeten.

Informatie
Buxus Protect is een biologische antagonist tegen de buxusrups, dit komt door de natuurlijke mix van sporenvormende bacteriën. De werkzame bacteriën worden snel door het
blad opgenomen en verspreidt zich translaminair en systemisch. Hierdoor komt het ook bij moeilijk te raken plekken.

De eigenschappen van Buxus Protect

  • Beschermt de buxus 3 weken lang
  • Dringt door tot in de sapstroom van de buxus
  • Vogel&bij vriendelijk

Hoe gebruik je Buxus Protect?
Deze rupsen verweerder wordt toegepast aan een dosis van 1ml per 2L water voor 20m2. Het product kan perfect gedoseerd worden met de bijgeleverde maatbeker. De verdunde vloeistof wordt op het blad bespoten met een rugsproeier of een handspuit. Spuit de vloeistof gelijkmatig over de plant (toepassen op een droge buxus). Behandel de bovenkant en beide zijden van de buxus. Herhaal 21 dagen na de eerste behandelingen. Herhaal dit nog eens na 21 dagen. Zo bent u ervan verzekerd dat de buxus stralend groen blijft.

Gaat u op vakantie, dan is het aan te raden uw buxus kort voor vertrek te behandelen zodat u bij thuiskomst niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Toepassingsperiode:
Buxus Protect kan in de periode april tot oktober toegepast worden. Pas het product niet in volle zon toe of wanneer de planten onder stress staan (door vorst of hitte). Bij temperaturen van boven de 26 graden kunt u alleen s ’ochtends of s ’avonds de buxus behandelen. In de regel worden er nog twee behandelingen uitgevoerd na de eerste behandeling, met telkens een interval van 21 dagen om de rupsenplaag definitief te stoppen.

Extra informatie

Keuze

6 gram voor 200m2, 15 gram voor 500m2, 30 gram voor 1000m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buxus Protect” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *